Financieel planner & Fiscalist

OVER MARBEL ADVIES

Samenwerking

Iedere ondernemer loopt in zijn carrière tegen fiscale vraagstukken aan. Jouw kantoor is dan vaak het eerste aanspreekpunt. Veel vragen kun je zelf uitstekend beantwoorden of daarover zelf adviseren. Maar soms is het prettig om even af te stemmen met een fiscalist. Of het fiscale vraagstuk is zo ingewikkeld dat er een specialist aan te pas moet komen.

In die situatie zijn de fiscalisten van Marbel Advies in hun element. Wij komen graag bij jou of jouw cliënt om de mogelijke oplossingen te bespreken en samen uit te werken. Doordat wij voor veel verschillende kantoren/MKB-ondernemers werken, kunnen wij adequaat en efficiënt adviseren.

Neem contact met ons op, om te kijken wat we voor jou kunnen doen.

Voor de alledaagse fiscale vragen is er de mogelijkheid om via Profisc een abonnement te nemen op de fiscale helpdesk.

fiscalisten

Wij delen onze kennis
met jou

Wie ons nog niet kent nodigen we uit voor een persoonlijk gesprek. Daarin zullen we benadrukken waar Marbel Advies voor staat.
De inhoud en kwaliteit van ons werk zijn vanzelfsprekend van hoog niveau. We onderscheiden ons uitdrukkelijk door onze persoonlijkheid en presentatie.

Bij onze presentatie zal de nadruk liggen op ‘wat je ziet is wat je krijgt’. Bij schriftelijke adviezen straalt ook de presentatie de kwaliteit uit waar wij voor staan. Ook het taalgebruik is eigenzinnig en modern. We hebben de modernste communicatiemiddelen; we hebben naast schriftelijke ook elektronische dossiers en beschikken uiteraard over een uitgebreide elektronische bibliotheek.

Fiscalist & Financieel planner
Fiscalist & Financieel Planner

OVER ONS

Beroepsorganisaties

Onze organisatie is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB), de Federatie van Financieel Planners (FFP) en de Vereniging van Onafhankelijke Financieel Planners (VOFP).