Logo Marbel Advies Oranje

Financieel planner & Fiscalist

Martijn van Hulten

Financieel planner & fiscalist

Ik ben getrouwd met Rianne en woon in Sint-Michielsgestel. Wij hebben twee kinderen: Bram en Janneke.

Op de middelbare school werkte ik al bij een administratiekantoor. Daar is mijn interesse gewekt voor de financiële kant van het ondernemen. Na mijn studie Fiscale Economie heb ik als fiscalist gewerkt bij verschillende accountantskantoren. Sinds ruim tien jaar ben ik ook gecertificeerd financieel planner. Als financieel planner heb ik al veel ondernemers geadviseerd. Zo weet ik dat de kans dat je als ondernemer je doelstelling haalt aanzienlijk groter wordt als je werkt met een financieel plan. Klik hier voor meer informatie over financiële planning.

In 2001 ben ik samen met Marc van Vugt gestart met Van Vugt & Van Hulten Belastingadviseurs. Kort daarna is ook Mark van der Pol daar bij gekomen. Sinds januari 2019 heb ik de onderneming met Mark van der Pol voortgezet. In oktober 2020 is de naam veranderd in Marbel Advies.

Als financieel planner kan ik echt het verschil maken in het leven van mensen. Het mooiste is als het mogelijk blijkt om dromen te verwezenlijken die voorheen onhaalbaar leken. Mijn eigen droom was lange tijd om vanuit Nederland naar Santiago de Compostela te wandelen. Deze droom is in 2017 in vervulling gegaan. Het heeft veel onvergetelijke herinneringen opgeleverd.

In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen en wandelen.

Bekijk ook de pagina van Mark van der Pol