Profisc Persoonlijk Fiscaal Advies

Profisc biedt fiscale ondersteuning aan accountants- en administratie kantoren.

Ben je accountant of heb je een administratiekantoor? Dan zal je met enige regelmaat van jouw klanten fiscale vragen krijgen. De meeste vragen los je ter plekke op. De kennis en ervaring van vele jaren in de praktijk hebben van jou ook een fiscaal adviseur gemaakt.

Maar soms is het prettig om even te kunnen checken of jouw fiscale intuïtie je niet in de steek laat. Was daar niet onlangs iets over verschenen in de fiscale vakliteratuur? Waar heb ik dat ook alweer gezien? Werkt dat onder de nieuwe fiscale wetgeving nog hetzelfde als vroeger?

Een andere keer kun je het zelf wel opzoeken, maar ontbreekt het je even aan de tijd. Er zijn immers nog meer klanten die op je willen kunnen rekenen.

Dan is het prettig als je snel even kunt klankborden met de fiscalisten op de helpdesk van Profisc. Je belt 0900-PROFISC en je krijgt een ervaren fiscalist aan de telefoon die jou in de meeste gevallen meteen antwoord kan geven op je fiscale vraag.

Profisc Persoonlijk Fiscaal Advies

Snelle antwoorden van jouw eigen ervaren fiscalist

Profisc is jouw eigen ervaren fiscalist, die jij voor het vaste bedrag van € 1.125 exclusief BTW per jaar onbeperkt kunt raadplegen. Vaak kunnen wij het antwoord onmiddellijk aan de telefoon geven. Soms zullen we onze uitgebreide fiscale bibliotheek moeten raadplegen. Als het antwoord uiterlijk binnen een kwartier kan worden opgezocht, dan valt dat binnen het abonnement. Daarmee kun je veel kleine vragen die je hebt over de jaarrekeningen en aangiften van jouw klanten oplossen, zonder dat dat extra kosten met zich meebrengt. Dat bespaart je veel tijd en dus geld.

Profisc Persoonlijk Fiscaal Advies

Complexere vraagstukken?

Als de vraag zich niet leent voor een snel antwoord, dan geven wij duidelijk aan wat de kosten zullen zijn om het probleem op te lossen. Vervolgens kan je in overleg met jouw cliënt beslissen of je wilt dat de fiscalisten van Profisc het probleem voor je oplossen. Wij hanteren daarbij een gereduceerd uurtarief van € 180 excl. BTW.

Dat geldt overigens ook voor andere fiscale werkzaamheden, zoals:

  • bezwaar- en beroepsprocedures
  • advies en begeleiding van bedrijfsoverdrachten en –overnames
  • advies op het gebied van successieplanning
  • advies en begeleiding op het gebied van rechtsvormkeuze

Ook verzorgen wij voor DGA’s de pensioenbrieven en pensioenberekeningen.

Ben je geïnteresseerd? Bel 0900-PROFISC (0900-7763472) en maak een afspraak met Mark van der Pol of Martijn van Hulten. Wij komen graag voor een persoonlijk gesprek naar je toe.