Vacature Belastingadviseur

Wij zijn op zoek naar een allround belastingadviseur, die zelfstandig  kan (samen)werken met/voor ondernemers en hun accountants. Je houdt je vooral bezig met het opstellen en uitvoeren van adviezen op het gebied van met name rechtsvormkeuze, herstructureringen en bedrijfsovernames.

Verder heb je rechtstreeks contact met accountants voor het beantwoorden van vragen in de  meest brede zin op het gebied van de inkomsten-, omzet-, vennootschaps-, overdrachts- en loonbelasting.

Affiniteit met financiële planning is een pré.

Daarnaast verzorg  je ook opleidingen en presentaties voor accountants over fiscale zaken.

Je hebt cijfermatig  inzicht, beschikt over een vlotte pen en bent een goede spreker.

Wij verwachten dat je deze functie goed in kunt vullen met zo’n 7 tot 10 jaar werkervaring in de fiscale MKB-praktijk en een afgeronde fiscale master, eventueel aangevuld met RB of NOB cursussen. Je wilt graag bijdragen aan het succes van onze organisatie en werkt resultaatgericht. Je haalt je voldoening uit een goed fiscaal advies en een tevreden klant.

Je krijgt een uitstekend maandsalaris, afhankelijk van je werkervaring en opleidingen. We zijn op zoek naar een belastingadviseur  die 24 à 32 uur wil werken. De uren zijn flexibel in te vullen, zodat je je werk prima met je privésituatie kunt combineren.

Als je belangstelling hebt voor, of meer vragen hebt over deze vacature, stuur dan je mail naar mark@marbeladvies.nl