FPO028 Cash is king: een interview met Marc Heuvelmans over de cashflow in jouw onderneming | Financiële valkuil 4

In deze aflevering van de podcast kun je luisteren naar een interview met Marc Heuvelmans. Hij is advocaat, jarenlang curator geweest, en nu adviseert hij ondernemers die in zwaar weer verkeren. Zijn ervaringen in zijn werk hebben hem geïnspireerd tot het schrijven van de boeken “Help, ik ga failliet!” en  “Geld geeft lucht: Het nieuwe ondernemen”. Martijn was een aantal jaren geleden bij de presentatie van dit laatste boek op een symposium met de titel “Cash is king”.

In dit interview geeft Marc tips over hoe je als ondernemer met eenvoudige acties kunt voorkomen dat je onderneming krap bij kas komt te zitten en daardoor misschien wel in de problemen raakt.

Dit interview heeft alles te maken met de vierde valkuil in mijn boek “Zeven financiële valkuilen voor ondernemers… en hoe ze te ontwijken”. Je kunt dit e-boek GRATIS ontvangen door je gegevens achter te laten in de kolom hiernaast. Je krijgt het e-boek dan automatisch in je mailbox.

Wil jij jouw cashflow verbeteren? Luister dan zeker naar deze aflevering van de Financiële Planning voor Ondernemers Podcast.

Marbeladvies
Marbeladvies
FPO028 Cash is king: een interview met Marc Heuvelmans over de cashflow in jouw onderneming | Financiële valkuil 4
Loading
/